Van Moof Accu elektrische fiets

Ervaart u problemen met uw VanMoof-fiets? Wij zijn experts in het oplossen van diverse accu- en elektrische problemen, met name voor elektrische fietsen. De VanMoof elektrische fiets kent verschillende modellen. Het begon allemaal met de VanMoof Electrified S. Daarna kwamen de S2 en later de VanMoof S3. De VanMoof S3 onderscheidt zich door de hydraulische remmen en werd uitgerust met de E-shifter. Hoewel de VanMoof S3 met meer slimme functies werd ontworpen, bracht dit ook een toename van elektrische problemen met zich mee, zowel in de fiets zelf als in de accu. Kies hieronder de juiste VanMoof-accu en ontdek de beschikbare opties voor reparatie en herstel.

Werktafel

Van Moof Reparatie

KWS Seuren beschikt over een team van deskundige technici die bekend zijn met de complexe elektronica van de VanMoof-accu's. We hebben toegang tot de benodigde kennis en apparatuur om accu's te testen en defecten op te sporen. Wanneer een accu niet meer optimaal presteert, kunnen we in de meeste gevallen de nodige reparaties uitvoeren om de functionaliteit te herstellen en de levensduur van de accu te verlengen.

Het repareren van VanMoof-accu's is niet alleen kosteneffectief, maar het draagt ook bij aan een duurzamere aanpak. Door het herstellen en hergebruiken van accu's wordt onnodige verspilling van materialen en grondstoffen voorkomen.

Van Moof fietsen

Van Moof Electrified S

De VanMoof Electrified S is de allereerste elektrische fiets die door VanMoof is uitgebracht. Deze fietsen hebben over het algemeen minder vaak te maken met elektrische problemen. Omdat de accu's in deze fietsen wat ouder zijn, zien we ze vaker als versleten exemplaren binnenkomen. In dit geval is een revisie vaak de beste keuze.

Electrified S

Van Moof S2

De VanMoof S2 heeft soms problemen met wat we de "cartridge" noemen, dat is eigenlijk de besturingseenheid, en ook met de accu's. Maar wees gerust, in veel situaties kunnen we zowel de accu als de cartridge repareren. Een revisie is meestal niet nodig, vooral niet omdat de accu's nog redelijk nieuw zijn.

S2

Van Moof S3

De Van Moof S3 kent de meeste problemen. In veel van de gevallen zit het probleem in de accu. Het gaat dan om storingen die veroorzaakt worden door de elektronica in de accu. Deze kunnen wij in veel gevallen verhelpen.

S3
Van moof recensie KWS Seuren

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verschillende problemen met uw VanMoof-fiets, waaronder:

  • Accustoringen: Wij kunnen foutmeldingen zoals Error 4, Error 6, Error 19, Error 20 en Error 21 die verband houden met accu storingen effectief aanpakken.

  • Andere Fietsaccuproblemen: Naast de genoemde foutmeldingen kunnen wij ook een breed scala aan andere accugerelateerde problemen oplossen, zodat uw fiets optimaal blijft presteren.

  • Controllerstoringen: Als de controller van uw VanMoof-fiets problemen (Error 27, Error 29) ondervindt, kunnen we deze diagnostiseren en repareren om ervoor te zorgen dat alle functies correct werken.

  • Cartridge Storingen: Als er storingen zijn in de cartridge (print) van uw fiets, kunnen we deze oplossen om ervoor te zorgen dat uw fiets blijft werken.

  • Cartridge Batterij: Problemen met de cartridge batterij kunnen we repareren, zodat uw fiets weer betrouwbaar kan worden gebruikt.

  • Laadpoort Vervangen: Als de laadpoort van uw VanMoof-fiets beschadigd is, kunnen we deze vervangen zodat u uw fiets probleemloos kunt opladen.

Ons deskundige team staat klaar om al deze problemen aan te pakken en uw VanMoof-fiets weer in topconditie te brengen.

Van Moof Amsterdam

VanMoof was van 2009 tot 2023 een pionierend bedrijf uit Amsterdam dat zowel traditionele als elektrische fietsen ontwikkelde. Onder leiding van de oprichters, de broers Taco en Ties Carlier, heeft het bedrijf een revolutionaire benadering van het stedelijk vervoer ontwikkeld. Met een focus op minimalistisch design en hightech functies, wist VanMoof een sterke internationale aanwezigheid te realiseren, met leveringen in 25 landen.

VanMoof onderscheidde zich door zijn geïntegreerde technologie, waaronder de eerste smart-connected e-bike, de Electrified. Het bedrijf verwierf meerdere designprijzen en innoveerde de fietsindustrie door een breed scala aan betaalbare en feature-rijke e-bikes aan te bieden.

Ondanks de successen, kende VanMoof ook uitdagingen, vooral na 2020. Klanten meldden problemen zoals lange levertijden en de beschikbaarheid van onderdelen voor reparaties. VanMoof's unieke ontwerpfilosofie betekende ook dat reparaties alleen konden worden uitgevoerd door gecertificeerde VanMoof-werkplaatsen, wat bijdroeg aan de wachttijden en de algemene ontevredenheid onder de klanten.

Bij KWS Seuren begrijpen we deze uitdagingen en hebben we ons gespecialiseerd in de reparatie en revisie van VanMoof-accu's. Onze expertise stelt ons in staat om snel en duurzaam oplossingen te bieden voor VanMoof-gebruikers, waardoor ze weer kunnen genieten van hun rit door de stad.

Van Moof X3 accu

De Van Moof X3 is een fraai vormgegeven e-bike, die een aantrekkelijk alternatief biedt voor degenen die een iets compacter frame prefereren in vergelijking met de Vanmoof S3. De S3 is ideaal voor rijders met een lengte van 170 tot 210 cm, terwijl de X3 speciaal is ontworpen voor rijders tussen 155 en 200 cm. Ondanks de verschillen in framemaat, delen beide modellen dezelfde motor, accu en slimme technologie, wat zorgt voor een hoogwaardige rijervaring. In het geval van reparatie aan de accu van de X3 en de S3 is het mogelijk deze te repareren.

Vanmoof X3 en S3: Batterij en Oplaadtijd

De Van Moof X3 is voorzien van een ingebouwde LG-batterij met een capaciteit van 504W, die een actieradius biedt van 60 tot 150 km, afhankelijk van de gekozen ondersteuningsmodus. De batterij is verwijderbaar voor eenvoudig onderhoud en met de bijgeleverde 36V 4A oplader kan deze in slechts 80 minuten tot 50% worden opgeladen, en is hij volledig opgeladen in 4 uur. Dit minimaliseert de downtime en maakt de X3 een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik. Bij eventuele problemen met de accu kan deze gerepareerd worden om de levensduur van de Van Moof X3 te verlengen.