Power-bike Accu elektrische fiets

Power Bike accu revisieAls je fiets niet meer in staat is om met een volgeladen accu een flinke fietstocht te volbrengen, kun je dat weer in orde maken met een Power Bike accu revisie. Het merk Power Bike is het meest bekend van ombouwsets. Dat zijn sets met onderdelen waarmee je je gewone fiets kunt ombouwen naar een elektrische fiets. Andere merken, zoals Ecocycler, Binbike en FHM-motor verkopen ook dergelijke ombouwsets. De accu’s in deze ombouwsets zullen, net als die van alle elektrische fietsen, na een aantal jaren verslijten. Met een Power Bike accu revisie is zo’n accu weer tot leven te wekken.

  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5
  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5

Power-bike

Waardoor loopt de capaciteit van een accu terug?

Zoals elke oplaadbare fietsaccu loopt ook de capaciteit van een Power Bike accu in de loop van de tijd langzaam terug. Daar is niets aan te doen. Elke accu kan enkele honderden keren een cyclus van opladen en ontladen doorlopen. Daarna wordt de accu steeds minder ver opgeladen en kun je er minder ver mee fietsen. Dat is te verhelpen door de oplaadbare cellen in het accupack te vervangen door nieuwe. Dat is precies wat wordt gedaan bij een Power Bike accu revisie.

Welke nieuwe cellen passen bij een Power Bike accu revisie?

Bij de revisie van een accu heb je de kans om betere cellen in het accupack te zetten dan er voorheen in zaten. De nieuwe cellen hebben meer capaciteit, ze kunnen veel vaker een op- en ontlaadcyclus doorstaan, ze zijn kleiner en je kunt ze veel flexibeler gebruiken. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om de accu’s helemaal op te laden en ze daarna helemaal leeg te fietsen. Tussentijds opladen kan bij de nieuwe cellen dus geen kwaad. Bij een Power Bike accu revisie van KWS Seuren Fietsaccu’s worden daarom de modernste cellen gebruikt.

Ruime garantie op een Power Bike accu revisie

Bij een Power Bike accu revisie wordt aangeraden om voor een zo groot mogelijke capaciteit van de cellen te kiezen. Dat kost nauwelijks extra geld en je hebt er veel plezier van. Want het is dan minder vaak nodig om je accupack op te laden. Met een volle accu kun je één hele lange tocht maken of meerdere korte afstanden fietsen. Met de extra capaciteit in je accu staat je elektrische fiets dus altijd voor je klaar. Dat een Power Bike accu revisie kwalitatief een uitstekend product is, blijkt uit de twee jaar garantie die wordt gegeven door KWS Seuren.

Een Power Bike accu revisie is werk voor specialisten

Een accu revisie lijkt een eenvoudige klus, maar dat is het niet. Je hebt speciaal gereedschap en professionele meet- en regelapparatuur nodig om te bepalen welke oplaadbare cellen kunnen samenwerken met jouw oplader en batterij management systeem. Ook het uit elkaar halen en weer monteren van het accupack is een lastig klusje. Als je het verkeerd doet kan er brand ontstaan bij het opladen van de accu. Laat een Power Bike accu revisie dus over aan de professionals van KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat weet je zeker dat er geen ongelukken gebeuren.