Dutch ID Accu elektrische fiets

Indien uw Dutch ID fiets accu niet meer naar behoren werkt is een Dutch ID E-bike accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Dutch ID batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te verkrijgen.

Er zijn geen producten beschikbaar

Dutch ID

Daar een slechte fiets accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden acculader en BMS grondig nagekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de batterijlader.

Actieradius en de invloed Dutch ID batterij revisie

Kiest u voor een Dutch ID accu revisie, dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Dutch ID fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Dutch ID fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het proces van de Dutch ID accurevisie

Is de Dutch ID accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Dutch ID fiets accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom geven wij  twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Dutch ID fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.