Altra Accu elektrische fiets

Uw accu zal na de Altra accu revisie als nieuw geboren aanvoelen. De Altra E-bikes zijn inmiddels al wat ouder en vaak is het een hele uitdaging om een nieuwe accu te vinden. Eenvoudiger en zeker ook voordeliger is het om een accu revisie te nemen. Als de accu teleurstellende prestaties levert kan een revisie de krachten van de accu weer activeren. Zo krijg je weer plezier om te fietsen met je E-bike.

Altra

De Altra accu revisie wordt in de moderne en goed uitgeruste werkplaats van KWS Seuren uitgevoerd. Nadat u uw accu in onze website heeft gevonden kunt u de gewenste capaciteit kiezen. De capaciteit van een accu bepaalt de grootte van de actieradius van de E-bike. Ben je een afstandfietser dan is het aanbevelingswaardig om de grootst mogelijke capaciteit te kiezen voor het grootste gebruiksgemak. Uw keuze is gemaakt en in de winkelwagen gestopt, dan kunt u vervolgens naar de kassa gaan. Is de opdracht bij ons binnen gekomen, krijgt u van ons een bestelbevestiging met een bestelling nummer, houdt u dit bij de hand als u contact met ons opneemt.na uw bestelling ontvangt u van ons ook een mailbericht met aanwijzigingen hoe u de accu kunt insturen.

Wat gebeurd er in de werkplaats?

Heeft uw pakket onze werkplaats bereikt wordt de inhoud uitgepakt, gecontrolleerd en ingeboekt en aansluitend wordt de begintest uitgevoerd. Zowel accu als acculader worden onderzocht, waarbij alle manco's worden blootgelegd. In overleg met u worden de noodzakelijke werkzaamheden uitgevoerd. Als de accu weer gebruiksklaar samengesteld is volgt nog een uitgebreide eindtest waarbij alle componenten op werking beoordeelt worden. zijn alle tests succesvol afgesloten en wordt het garantiezegel met garantienummer aangebracht. de garantie op de nieuw geplaatste onderdelen bedraagt 2 jaar.

Gereviseerde accu in bedrijf nemen.

Nadat u uw accu weer in ontvangst genomen heeft is het aanbevolen om de accu de eerste 5 á 6 keer geheel leeg te fietsen tot de ondersteuning uitvalt, waarna de accu weer volledig geaden dient te worden. Op deze manier leert de fiets-elektronica dat er weer meer pit onder de "motorkap" zit, en kan de opgave van de nog te rijden kilometers accurater worden. Is de inrijperiode afgesloten verdiend het aanbeveling om het ladingspercentage van de accu ongeveer tussen de 20% tot 85% te houden. Hierdoor zal de accu veel langer mee gaan.

Voordelen van de Altra accu revisie

Een Altra accu revisie is millieuvriendelijker en voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe accu. Door ons dealerschap van Samsung en Panasonic kunnen we steeds over de nieuwste accucellen beschikken, als u een nieuwe accu bij een handelaar koopt is het nog maar de vraag hoe lang deze accu al op de schap gelegen heeft.