Zero Accu elektrische fiets

Een elektrische motorfiets van Zero maakt net als een E-bike gebruik van een accupack en daarvan kun je dus ook een Zero accu revisie laten uitvoeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s. Fietsaccu’s lijken in dat opzicht erg op de accupacks van een elektrische motorfiets. Ze zullen na verloop van tijd ook slijten doordat het maximum aantal keren een oplaadcyclus is doorlopen. Door de elektrische cellen te vervangen tijdens een Zero accu revisie krijgt zo’n accupack zijn maximale capaciteit terug. Een Zero accu revisie levert in kwalitatief opzicht net zo’n goede accu op als wanneer je een nieuwe accu zou kopen.

Zero

KWS Seuren Fietsaccu’s is gespecialiseerd in de energievoorziening van elektrische vervoersmiddelen. Het grootste deel van de reparaties die door het bedrijf worden uitgevoerd betreft elektrische fietsen. Maar ook de accu’s van elektrische aangepaste voertuigen voor mensen met een beperking worden met succes gerepareerd en opgewaardeerd. Deze kennis komt uitstekend van pas bij een Zero accu revisie voor een elektrische motorfiets. Het principe dat voor de accu’s van een elektrische fiets geldt is ook van toepassing op de accu’s van een elektrische motorfiets. Door een Zero accu revisie kun je nu dus veel geld besparen bij het revitaliseren van de krachtbron van je motorfiets.

Zero motorfiets verovert de wegen

Hoewel het best lang heeft geduurd voordat de elektrische motorfiets op de Nederlandse wegen te vinden is, kom je ze tegenwoordig steeds vaker tegen. Dat is logisch, want een elektrische motorfiets kost in het gebruik veel minder dan een traditionele motorfiets of een auto. Helaas heeft de accu van zo’n motorfiets dezelfde nadelen als de accu’s van elektrische fietsen. Het vervelendste is dat de capaciteit la na een aantal jaren flink achteruit gaat, met als gevolg dat de actieradius daalt. Die verslechtering kan soms heel snel gaan. Je moet dus op tijd een Zero accu revisie laten uitvoeren.

Garantie op een Zero accu revisie

Bij een Zero accu revisie wordt het grootste deel van het accupack hergebruikt. Dat is de belangrijkste reden waarom een accu revisie veel goedkoper is dan een nieuwe accu. Het plaatsen van nieuwe, moderne oplaadbare cellen gebeurt in combinatie met een grondige controle van de overige elektrische componenten. Daardoor heb je de zekerheid dat de accu na het vervangen van de cellen even goed presteert als toen hij nog nieuw was. Bij KWS Seuren Fietsaccu’s is men zo overtuigd van de kwaliteit van de gereviseerde accu’s, dat daar twee jaar garantie op wordt gegeven.

Accu revisie bestellen

Het grootste nadeel van een accu revisie ten opzichte van een nieuwe accu is dat het tien dagen duurt voordat een Zero accu revisie is afgerond. Je kunt de motorfiets dus tien dagen lang niet gebruiken. Maar je bespaart wel veel geld in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe accu. Een Zero accu revisie is te bestellen op de website van KWS Seuren. Na het afronden van de bestelling krijg je een e-mail met duidelijke aanwijzingen over het verzenden van de accu en alle benodigde accessoires.