Shimano Accu elektrische fiets

Shimano Steps accu elektrische fietsDe Shimano Steps accu's zijn sterk in opmars voor de elektrische fiets. Het aandrijfsysteem dat is ontwikkeld door Shimano wordt steeds meer toegepast op bekende merken. Ze zijn bekend vanwege de kwaliteit en betaalbaarheid. Ook zijn de e-bike accu's zeer gebruiksvriendelijk en zijn leverbaar als bagagedrager accu en frame accu.

  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5
  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5

Shimano

Shimano accu

De Shimano accu is wereldwijd door meer dan 160 e-bike merken in gebruik. Het systeem staat bekend onder de vele toepassingen die er zijn voor verschillende soorten fietsmodellen. De soorten waar de accu’s vooral voor worden gebruikten zijn bijvoorbeeld stadsfietsen, elektrische mountainbikes maar ook de trekkingfietsen.


Shimano accu resetten

In een aantal gevallen is het mogelijk de shimano accu te resetten. Dit gaat doormiddel van de indicator knop aan de zijkant of bovenkant van de fietsaccu. Bij het inhouden van de knop geeft de indicator aan hoe vol de accu is. Gaat de indicator niet aan? De accu moet in veel gevallen dan eerst aan de acculader gelegd worden. Dit zorgt ervoor dat de accu uit een slaap gehaald wordt. Mocht dit niet werken is er waarschijnlijk een probleem met de accu. Dit kunnen wij in alle gevallen voor u nakijken en wellicht ook repareren.


Shimano Steps accu 500Wh

De shimano steps accu met 500Wh is een van de grotere capaciteit accu’s die shimano aanbied in hun assortiment. Wij kunnen deze accu ook van verschillende modellen leveren. De accu’s zijn er in verschillende capaciteiten. Zo is de Shimano accu BT E6000 een accu met een capaciteit van 400 Wh en 11,6 Ah. Deze accu is de meest gebruikte en dus ook meteen de best verkochte. Een stapje hoger is de Shimano Steps BT E6001 accu van 500Wh met een capaciteit van wel 14Ah. Een stuk hoger wat meteen resulteert in een hogere te fietsen afstand met uw elektrische fiets.


Shimano accu Steps BT-E6000, BT-E6001 of de BT-6100

Op zoek naar de juiste Shimano Steps fiets accu? Bekijk onze fietsaccuwinkel goed om te beslissen welke accu u precies nodig heeft. Niet iedere fietsaccu pas op iedere fiets. Heeft u vragen over de compatibiliteit van uw fietsaccu stel ons gerust uw vraag.