Orion Accu elektrische fiets

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Orion E-bike accu, is de keus van een fietsaccu revisie een hele goede. De accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen.

  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5
  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5

Orion

Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Wat u kunt verwachten van een Orion batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Orion batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Orion fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Orion accurevisie

Is de Orion batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Orion accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, hierom geven wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Orion batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij voorkomen.