Lidl Accu elektrische fiets

Als je Lidl fiets accu niet meer werkt is een Lidl accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herwinnen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen.

Lidl

Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Te verwachten actieradius van een Lidl fiets accu revisie

Kiest u voor een Lidl fietsaccu revisie, dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Lidl fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Lidl batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het revisieproces van een Lidl accurevisie

Is de Lidl accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Lidl accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Lidl fietsaccu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.