Van Raam Accu elektrische fiets

Een Van Raam accu revisie zorgt ervoor dat je minder last hebt van je beperking. Dat is mogelijk doordat met een Van Raam accu revisie de capaciteit van de accu uit jouw aangepaste elektrische vervoermiddel een flinke impuls krijgt. Je kunt na een accu revisie veel grotere afstanden afleggen met een volledig opgeladen accu. Bij een accu revisie kun je zelfs de capaciteit van de accu uitbreiden. Hoe dat moet wordt uitgelegd op de website van KWS Seuren Fietsaccu’s. Daar kun je ook een Van Raam accu revisie bestellen.

Van Raam

Van Raam is een Nederlands bedrijf, dat elektrische ondersteunde vervoermiddelen maakt voor mensen met een fysieke beperking. In het assortiment zitten onder anderen tandems, driewielers, duofietsen, rolstoelfietsen en diverse modellen fietsen met een lage instap. De fietsen worden volledig in eigen beheer ontwikkeld. Er worden dus geen motoren van bekende merken als Bosch en Bafang gebruikt. Ook de accu’s zijn door het bedrijf zelf ontworpen. Gelukkig kan er door KWS Seuren fietsaccu’s wel een Van Raam accu revisie worden uitgevoerd bij deze accu’s.

Het nut van een Van Raam accu revisie

Een kenmerk van elke oplaadbare accu is dat de capaciteit na een aantal jaren achteruit gaat. Dat komt doordat de oplaadbare cellen dan het maximum aantal keren een cyclus van opladen en ontladen hebben doorlopen. Je zou een nieuwe accu kunnen kopen, maar dat is zonde. Want het batterij management systeem en de oplader werken meestal nog prima, dus waarom zou je die weggooien? Bij een Van Raam accu revisie worden alleen de versleten onderdelen vervangen, zoals de oplaadbare cellen. De onderdelen die nog goed zijn worden hergebruikt. Daarom is een accu revisie veel goedkoper dan een nieuwe accu.

Het bestellen van een Van Raam accu revisie

Een Van Raam accu revisie wordt besteld op de website van KWS Seuren Fietsaccu’s. Daar kies je achtereenvolgens voor accu revisie, selecteer het merk Van Raam, kies het type accu in jouw elektrische vervoermiddel, kies de gewenste capaciteit en rond de bestelling af. Je krijgt dan een e-mail waar in staat hoe de accu revisie verder verloopt. Er wordt uitgelegd hoe je de accu en de oplader moet opsturen en dat je de accu na tien dagen weer terug krijgt. In de tussentijd moet je zorgen voor een andere manier van vervoer. Maar als je de accu terug hebt kun je weer jarenlang onbezorgd van je elektrische vervoermiddel gebruikmaken.

Garantie op een Van Raam accu revisie

Bij een aangepast vervoermiddel is betrouwbaarheid erg belangrijk. Daarom moet de kwaliteit van een Van Raam accu revisie gegarandeerd in orde zijn. Bij KWS Seuren is dat prima geregeld. Als bewijs daarvan wordt twee jaar garantie gegeven op elk accu revisie. Dat betekent dat eventuele klachten gratis worden verholpen. Maar als je andere klachten hebt over het elektrische systeem van je aangepaste elektrische fiets is KWS Seuren ook bereid om te helpen. Aarzel dus niet om contact op te nemen als je elektrische fiets niet werkt zoals je dat graag zou willen.