Ave Electric Bikes Accu elektrische fiets

Ave is een E-bike fabrikant uit Duitsland die aandrijvingen en accu's van andere leveranciers gebruikt. In het verleden zijn er ook veelvuldig Bosch systemen en accu's gebruikt. In het geval dat de Ave-Bosch fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een Bosch fiets accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herwinnen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5
  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5

AVE Electric Bikes: Comfortabele en Betrouwbare E-Bikes

Opgericht in 2016 door twee vrienden met een passie voor e-bikes, AVE Electric Bikes is een Australisch bedrijf dat elektrische fietsen ontwerpt en produceert. Ze streven ernaar hoogwaardige producten te bieden die ook betaalbaar zijn.

Krachtige Panasonic Middenmotor

De fietsen van AVE Electric Bikes worden aangedreven door krachtige en betrouwbare Panasonic middenmotoren. Deze motoren zorgen voor een soepele en comfortabele rit, terwijl ze tegelijkertijd zeer efficiënt zijn en een langere actieradius mogelijk maken.

Keuze uit Batterijen

Bij AVE Electric Bikes kun je kiezen uit verschillende batterijen. De standaardbatterij heeft een capaciteit van 468 Wh, maar er zijn ook grotere batterijen beschikbaar met een capaciteit van 500 Wh of 630 Wh. De grotere batterijen bieden een nog langere actieradius, maar houd er rekening mee dat ze ook zwaarder zijn.

Trapkrachtsensor voor Efficiëntie

Alle fietsen van AVE Electric Bikes zijn uitgerust met een trapkrachtsensor. Dit betekent dat de motor alleen werkt als je trapt, waardoor je energie bespaart en de levensduur van de batterij verlengt.

Verscheidenheid aan Fietsen en Gratis Testrit Programma

AVE Electric Bikes biedt een verscheidenheid aan e-bikes, waaronder stadsfietsen, mountainbikes en tourfietsen. Zo is er voor elk type fietser een geschikte optie. Bovendien heeft het bedrijf een gratis testrit programma, zodat klanten de fietsen kunnen uitproberen voordat ze een aankoop doen.

Als je op zoek bent naar een comfortabele en betrouwbare e-bike, dan is AVE Electric Bikes een uitstekende keuze. Met hun krachtige motor, efficiënte batterij en trapkrachtsensor bieden ze een geweldige rijervaring voor zowel beginners als ervaren fietsers.