Corratec Accu elektrische fiets

Indien uw Corratec E-bike accu niet meer functioneert is een Corratec fiets accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Corratec E-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende E-bike accu op te lossen voor zover reviseerbaar. Geen revisie mogelijk? wij bieden een alternatief.

Er zijn geen producten beschikbaar

Corratec

Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius Corratec fiets accu revisie

 Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Corratec accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Corratec accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Hoe gaat het in zijn werk? Corratec accurevisie

 Is de Corratec fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de  kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Corratec fiets accu revisie

 Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij  2 jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Corratec batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu voorkomen.