Ebike-Manufaktur Accu elektrische fiets

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je E-bikemanufaktur fiets accu, is de keus van een batterij revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herwinnen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Ebike-Manufaktur

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de E-bikemanufaktur fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de E-bikemanufaktur batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een E-bikemanufaktur accurevisie

Is de E-bikemanufaktur fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een E-bikemanufaktur fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom geven wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw E-bikemanufaktur fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde batterij voorkomen.