BauerBikes Accu elektrische fiets

Indien uw Bauer fiets accu niet meer naar behoren functioneert is een Bauer fiets accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herwinnen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te verkrijgen. Daar een slechte accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd.

Er zijn geen producten beschikbaar

BauerBikes

Tijdens deze check worden lader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de batterijlader.

Te verwachten actieradius van een Bauer accu revisie

 Kiest u voor een Bauer batterij revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Bauer fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Bauer fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het revisieproces van een Bauer accurevisie

 Is de Bauer batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de  kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Bauer fietsaccu revisie

 Kwaliteit staat bij ons voorop, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Bauer fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.