Morrison Bikes Accu elektrische fiets

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Morrison batterij, is de gedachte aan een batterij revisie de juiste. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit op te waarderen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

Er zijn geen producten beschikbaar

Morrison Bikes


Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius van een Morrison fiets accu revisie

Kiest u voor een Morrison batterij revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Morrison fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Morrison fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Morrison accurevisie

Is de Morrison fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Morrison accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, hierom geven wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Morrison batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.