Spiked Accu elektrische fiets

Spiked accu revisieNa een Spiked accu revisie rijd je weer lange tochten op je stoere Spiked E-bike. Spiked is een Nederlandse fabrikant van E-bikes met een eigenzinnig en stoer uiterlijk. De fietsen zitten qua prijs in het wat hogere segment van de markt. Zoals bij alle oplaadbare elektrische apparaten neemt ook de capaciteit van de accu’s van Spiked na verloop van tijd af, net zoals bij fietsen van Trek en Cannondale. Met een Spiked accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s breng je de prestaties van je accu weer terug naar het oude niveau.

  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5
  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5

Spiked

Wat is een Spiked accu revisie?

Bij een Spiked accu revisie worden de oplader en het accupack van je elektrische fiets grondig gecontroleerd. Als er mankementen worden gevonden worden die hersteld. De uitgeputte oplaadbare elektrische cellen worden vervangen door nieuwe exemplaren. Daarna wordt gecontroleerd of de oplader, het batterij management systeem en de nieuwe cellen goed samenwerken. Dat wordt gedaan door het systeem een volledige cyclus te laten doorlopen van volledig opladen en ontladen. Het verschil tussen een nieuwe accu en een Spiked accu revisie is dat de meeste componenten bij een accu revisie worden hergebruikt.

 

De kracht van moderne oplaadbare cellen

Bij een Spiked accu revisie door KWS Seuren worden de modernst verkrijgbare oplaadbare cellen in het accupack geplaatst. Je krijgt dus de best verkrijgbare techniek in je elektrische fiets. Het meest lastig is het om te bepalen of de nieuwe typen elektrische cellen goed kunnen samenwerken met de oude elektrische componenten van je E-bike. De specialisten bij KWS Seuren kunnen dat bepalen met behulp van speciale meetapparatuur. De nieuwe oplaadbare cellen zijn veel handiger in het dagelijks gebruik van de fiets. Het is bij deze cellen geen bezwaar meer als je de accu een korte tijd aan de oplader hangt.

 

Capaciteit opwaarderen bij een Spiked accu revisie

Wat het gebruik van moderne oplaadbare cellen extra aantrekkelijk maakt is dat ze minder wegen en meer energie kunnen opslaan. Daardoor is het mogelijk om met een Spiked accu revisie de capaciteit van je accupack uit te breiden naar een hoger niveau. Het effect daarvan is dat je met een opgeladen accu vele kilometers extra kunt rijden. In sommige gevallen wordt de actieradius van je elektrische fiets zelfs verdubbeld ten opzichte van het niveau van toen je de fiets kocht. Als je graag zeer lange tochten met je fiets aflegt is dat een overweging om een Spiked accu revisie uit te laten voeren.


Hoe bestel je een Spiked accu revisie?

Een Spiked accu revisie kun je bestellen via de site van KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat is niet moeilijk. Op de site is het eenvoudig om de accu te vinden die in jouw elektrische fiets is gemonteerd. Tijdens het bestelproces moet je aangeven wat de gewenste capaciteit van je accu moet worden. Na afloop van het bestellen krijg je instructies hoe je de accu en de oplader moet opsturen naar KWS Seuren. Je bent de accu dan ongeveer tien dagen kwijt. Als je hem weer terug hebt gekregen moet hij eerst worden opgeladen en dan kun je ermee fietsen.