Falter Bikes Accu elektrische fiets

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Falter fietsaccu, is de gedachte aan een [Welkom bij KWS Seuren](october://page@link/3) een hele goede. De Falter fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Reviseren gaat niet altijd, in dat geval bieden wij een alternatieve oplossing.

Falter Bikes

Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius en de invloed Falter accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Falter accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Falter fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Hoe gaat het in zijn werk? Falter accurevisie

Is de Falter fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Falter accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Falter batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de oplader elektrische fiets verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde accu voorkomen.