Brittijn Accu elektrische fiets

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Brittijn fiets accu, is de keus van een fietsaccu revisie een hele goede. De accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herwinnen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te verkrijgen.

Er zijn geen producten beschikbaar

Brittijn

Daar een slechte fietsaccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden batterijlader en BMS grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de acculader.

 Actieradius Brittijn fietsaccu revisie

 Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Brittijn batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Brittijn accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

 

Hoe werkt het? Een Brittijn accurevisie

 Is de Brittijn fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

 

2 Jaar garantie op een Brittijn fiets accu revisie

 Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Brittijn fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.