Bianchi Accu elektrische fiets

Zodra je Bianchi accu niet meer functioneert is een Bianchi E-bike accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herwinnen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen.

  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5
  • Gratis verzending
  • Altijd een passende oplossing
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 4.5/5

Bianchi

Doordat een haperende E-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze check worden acculader en elektronica grondig bekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een  reparatie of het repareren van de lader.

Wat u kunt verwachten van een Bianchi batterij revisie

 Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Bianchi fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bianchi batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

 Het revisieproces van een Bianchi accurevisie

Is de Bianchi batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de  kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

 Kwaliteit van een Bianchi fiets accu revisie

 Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom geven wij  twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Bianchi fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fiets accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde batterij voorkomen.