Bosch

Bosch powertube 400 horizontaal 36V

bosch powertube 500Bosch powertubepowertube boschbosch powertube 500 whbosch accu 36v li ionbosch powertube 625

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Mogelijke reparaties

Dit is een greep uit de reparaties die wij aanbieden voor dit type accu.

Omschrijving

De Bosch Powertube 400 is een accu met een capaciteit van 11,6Ah en een spanning van 36V. Deze accu is vaak repareerbaar, wat betekent dat het mogelijk is om eventuele problemen op te lossen en de accu weer in optimale staat te brengen. Daarnaast bieden wij bij KWS Seuren refurbished accu's aan die grondig zijn nagekeken. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een gereviseerde accu die volledig is gecontroleerd en klaar is voor gebruik. Met de Powertube 400 en onze refurbished opties zorgen we ervoor dat je kunt genieten van betrouwbare en hoogwaardige accu-prestaties voor je elektrische fiets.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Apache, Batavus, Bergamont, Cannondale, Canyon, Centurion, Conway, Cube, Diamant, Dutch ID, Ebike-Manufaktur, Falter Bikes, Flyer, Gazelle, Gepida, Ghost, Giant, Haibike, Kalkhoff, Koga, Ortler, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Stella, Trek, Venturelli, Victoria, Winora, Zemo

Typenummer

BBP282

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Intube

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

powertube 400 horizontaal

Merk

Bosch

KWS product code

acc-bos-tub-400-hor-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Ovaal

Afmetingen

34.9 x 6.5 x 8.4

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

2.8 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn Bosch powertube 400 horizontaal 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bosch powertube 400 horizontaal 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Bosch accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Van verzending tot ontvangst van de accu is het duidelijk wat er gedaan wordt en wat de kosten zijn. In mijn geval is het Batterij Management Systeem defect , een probleem wat bij Bosch powerpack fiets accu's vaker voorkomt. De accu is doorgemeten en je krijgt een berichtje wat de status is van je accu en of je die wil laten repareren. In mijn geval is het BMS vernieuwd. Na betaling van de kosten is de accu weer naar mij opgestuurd. In een woord ik ben superblij dat de reparatie is uitgevoerd tegen redelijke kosten en dat ik geen nieuwe accu bij de fietsenmaker heb gekocht.Thijs Waters
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Bosch powertube 400 horizontaal 36V

De Bosch PowerTube 400 Horizontaal 36V fietsaccu wordt voornamelijk gebruikt in premium modellen van verschillende fietsmerken. Onder andere Conway, Gazelle, Flyer, Riese & Muller, Trek, Kalkhoff, Batavus, Koga, Stella en nog veel meer merken maken gebruik van deze accu. Als u een elektrische fiets met deze accu heeft en merkt dat de prestaties achteruitgaan, biedt onze Bosch accu reparatie service uitkomst.

Voordelen van Bosch Accu Reparatie: 

Door te kiezen voor onze accu reparatieservice kunt u aanzienlijke kosten besparen in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe accu. Onze reparatie zorgt ervoor dat uw Bosch PowerTube 400 Horizontaal accu weer betrouwbare prestaties levert en de oorspronkelijke actieradius behoudt. Bovendien draagt het repareren van uw accu bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere oplossing dan het vervangen van de hele accu.  

Veelvoorkomende problemen met de Bosch PowerTube fietsaccu: 

De Bosch PowerTube 400 Horizontaal accu kan verschillende problemen ervaren, waaronder capaciteitsverlies, storingen in de regelelektronica of acculader, en verminderde prestaties. Onze accu reparatieservice is specifiek ontworpen om deze problemen aan te pakken en uw Bosch fietsaccu weer in optimale staat te herstellen.Bosch fietsaccu

Display bosch

Bosch powertube 400 horizontaal 36V

Bepaalde klachten en problemen komen vaker voor bij de Bosch PowerTube fietsaccu's. Het verlies van trapondersteuning tijdens een e-bike tocht en de snelle capaciteitsafname zijn veelvoorkomende klachten. Ook kan het gebruik van het display en de weergave ervan verwarrend zijn. Onze accu revisie biedt een oplossing voor deze problemen en helpt u om weer optimaal te kunnen genieten van uw elektrische fiets.

Het Proces van Bosch Accu Reparatie:
Zodra uw Bosch PowerTube 400 Horizontaal accu bij ons aankomt, voeren we een grondige diagnose uit om de specifieke problemen te identificeren. Onze technici zullen de accu zorgvuldig testen en analyseren om de bron van de problemen vast te stellen. Vervolgens worden de benodigde reparaties uitgevoerd, waarbij defecte onderdelen worden vervangen en eventuele elektronische problemen worden opgelost. Na de reparatie wordt de accu getest om ervoor te zorgen dat alle essentiële parameters voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen. 

Bosch Accu Fiets - Zorg goed voor uw accu: 

Nadat uw Bosch accu gereviseerd of vervangen is, is het essentieel om goed voor uw accupack te zorgen. Bescherm het accupack tegen overmatig water, zoals regen, en vermijd het opladen bij lage temperaturen. Wij raden aan om het accupack regelmatig op te laden bij kamertemperatuur, zelfs als u de fiets niet gebruikt. Dit voorkomt diepe ontlading en helpt de levensduur van de cellen te verlengen.