Bosch

Bosch powertube 500 horizontaal 36V

Bosch powertube 500 horizontaal accu revisieBosch powertube 500 horizontaal accu reviserenBosch powertube 500 horizontaal accu reparerenBosch powertube 500 horizontaal accu reparartieBosch powertube 500 horizontaal accu resetBosch powertube 500 horizontaal accu resettenHorizontaal check

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Mogelijke reparaties

Dit is een greep uit de reparaties die wij aanbieden voor dit type accu.

Omschrijving

Verbeter de prestaties van uw Bosch PowerTube 500 Horizontaal fietsaccu met onze professionele accu reparatieservice. Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het repareren van Bosch accu's en zorgen ervoor dat uw accu weer optimaal functioneert. Bespaar kosten en verleng de levensduur van uw accu met onze duurzame oplossing. Ontdek nu hoe u weer zorgeloos kunt genieten van uw elektrische fiets met de gereviseerde Bosch PowerTube 500 Horizontaal accu.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Apache, Batavus, Bergamont, Cannondale, Canyon, Centurion, Conway, Cube, Diamant, Dutch ID, Ebike-Manufaktur, Falter Bikes, Flyer, Gazelle, Gepida, Ghost, Giant, Haibike, Kalkhoff, Koga, Ortler, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Stella, Trek, Venturelli, Victoria, Winora, Zemo

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Intube

Originele capaciteit

13.4 Ah

Productnaam

powertube 500 horizontaal

Merk

Bosch

KWS product code

acc-bos-tub-500-hor-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Ovaal

Afmetingen

34.9 x 6.5 x 8.4

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

2.8 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn Bosch powertube 500 horizontaal 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bosch powertube 500 horizontaal 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Bosch accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Van verzending tot ontvangst van de accu is het duidelijk wat er gedaan wordt en wat de kosten zijn. In mijn geval is het Batterij Management Systeem defect , een probleem wat bij Bosch powerpack fiets accu's vaker voorkomt. De accu is doorgemeten en je krijgt een berichtje wat de status is van je accu en of je die wil laten repareren. In mijn geval is het BMS vernieuwd. Na betaling van de kosten is de accu weer naar mij opgestuurd. In een woord ik ben superblij dat de reparatie is uitgevoerd tegen redelijke kosten en dat ik geen nieuwe accu bij de fietsenmaker heb gekocht.Thijs Waters
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Bosch PowerTube 500 Horizontaal Accu Reparatie - Optimaliseer de prestaties van uw Bosch in-frame fietsaccu

De Bosch PowerTube 500 Horizontaal fietsaccu is een betrouwbare accu met een hogere capaciteit dan zijn voorganger. Deze accu wordt veelvuldig gebruikt in verschillende elektrische fietsmodellen. Als u merkt dat de prestaties van uw Bosch accu verminderen, biedt onze accu reparatieservice een uitstekende oplossing om de prestaties te optimaliseren en de levensduur van uw accu te verlengen.

Accu Reparatie voor Bosch PowerTube 500 Horizontaal:

Onze ervaren reparatietechnici hebben uitgebreide kennis van de Bosch PowerTube 500 Horizontaal accu en zijn gespecialiseerd in het repareren ervan. Door versleten onderdelen te vervangen en eventuele storingen in de regelelektronica of acculader op te lossen, herstellen we de functionaliteit van uw accu naar optimale prestaties. Met onze accu reparatieservice kunt u de capaciteit en actieradius van uw Bosch PowerTube 500 Horizontaal accu herstellen.

Voordelen van Bosch Accu Reparatie:

 Door te kiezen voor onze accu reparatieservice kunt u kosten besparen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe accu. Bovendien draagt het repareren van uw Bosch PowerTube 500 Verticaal accu bij aan een duurzamere oplossing, omdat het de levensduur van de accu verlengt en elektronisch afval vermindert. Onze reparaties zorgen ervoor dat uw accu betrouwbare prestaties levert, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw elektrische fiets.

Het Proces van Bosch Accu Reparatie: 

Wanneer uw Bosch PowerTube 500 Horizontaal accu bij ons arriveert, voeren we een grondige diagnose uit om specifieke problemen te identificeren. Onze deskundige technici testen en analyseren de accu zorgvuldig om de oorzaak van verminderde prestaties vast te stellen. Vervolgens voeren we de nodige reparaties uit, waarbij defecte onderdelen worden vervangen en eventuele elektronische problemen worden opgelost. Na de reparatie onderwerpen we de accu aan uitgebreide tests om te garanderen dat alle belangrijke parameters voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Veelvoorkomende problemen met de Bosch PowerTube fietsaccu:

De Bosch PowerTube 500 Horizontaal accu kan diverse problemen ervaren, waaronder capaciteitsverlies, storingen in de regelelektronica of acculader, en verminderde prestaties. Onze accu reparatieservice is specifiek ontworpen om deze problemen aan te pakken en uw Bosch fietsaccu weer in optimale staat te herstellen.