Powervanic

Powervanic 61,2V

Powervanic 61,2V accu reparatiePowervanic 61,2V accu reviserenPowervanic 61,2V accu revisiePowervanic 61,2V accu resetPowervanic 61,2V accu repareren

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Powervanic accu, is de keus van een accu revisie de juiste. De Powervanic batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende scooter accu op te lossen. Oude scooteraccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Powervanic

Nominale spanning accu

61.2 V

Originele capaciteit

25 Ah

Productnaam

61,2V

Merk

Powervanic

KWS product code

acc-van-acc-61v-61.2v

Maximale spanning lader

61.2 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

26.8 Ah, 33.5 Ah

Bevestiging

Inbouw

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Powervanic 61,2V ?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Powervanic 61,2V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Powervanic accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Powervanic 61,2V

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil hebben. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Powervanic scooteraccu het niveau bereiken van de accu in originele nieuwstaat. De Powervanic accurevisie biedt de mogelijkheid om de scooter-accucapaciteit uit te laten breiden. Dit heeft tot gevolg dat de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig zal toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een Powervanic accurevisie:

Is je Powervanic batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers ook worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Powervanic batterij revisie:

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons altijd voorop, daarom geven wij 2 jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Powervanic scooter accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de scooter accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde scooteraccu wordt voorkomen.