DB0

DB0 EZ pro 24V

accu 24 volt24 volt accuaccu 24v 6ah24v accuaccu 24vvouwfiets

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je DB0 EZ pro E-bike accu, is de gedachte aan een fiets accu revisie een hele goede. De DB0 EZ pro E-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden batterijlader en regelelektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren/vervangen van de acculader.

Specificaties

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

EZ pro24 V

Merk

DB0

KWS product code

acc-dbo-pro-acc-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zilver + groen

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Niet bekend

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn DB0 EZ pro 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw DB0 EZ pro 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je DB0 accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

DB0 EZ pro 24V

Kiest u voor een DB0 EZ pro batterij revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de DB0 EZ pro fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de DB0 EZ pro fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het revisieproces van een DB0 EZ pro accurevisie

Is de DB0 EZ pro batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een DB0 EZ pro accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw DB0 EZ pro fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde batterij voorkomen.