Advanced Electronics

Advanced Electronics 24V

Advanced electronics 24Vaccu 24v24v accufietsaccu revisieaccu 24 volt24 volt accu

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Advanced Electronics, Aldi

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

24V

Merk

Advanced Electronics

KWS product code

acc-adv-ele-24v-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Advanced Electronics 24V ?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Advanced Electronics 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Advanced Electronics accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Advanced Electronics 24V

In het geval dat de Advanced Electronics fiets accu niet meer functioneert is een Advanced Electronics E-bike accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Advanced Electronics batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Wat u kunt verwachten van een Advanced Electronics accu revisie

De Advanced Electronics batterij heeft een nominaal voltage van 24V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van meerdere capaciteiten. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccu specificaties, de actieradius van de Advanced Electronics batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Advanced Electronics fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Advanced Electronics accurevisie

Is de Advanced Electronics batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Advanced Electronics fietsaccu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Advanced Electronics fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij voorkomen.