Yoku

Yoku YK3610 36V

Yoku YK3610 36VYoku 36Vrevisiefietsaccu revisiefietsaccuYoku accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Een Yoku accu revisie is een uitstekende keuze als je niet tevreden bent met de actieradius van je fietsaccu. Door de accucellen te vernieuwen, kunnen versleten en oude fietsaccu's bijna altijd weer naar hun oorspronkelijke prestatieniveau worden gebracht. Bovendien is het mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren door gebruik te maken van de nieuwste Li-Ion accucellen. Voordat de revisie plaatsvindt, controleren we grondig de accu en de lader, inclusief de regelelektronica, om eventuele storingen te detecteren en op te lossen. Soms kunnen de kosten van revisie worden bespaard en kan worden volstaan met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader. Na de accurevisie zal de actieradius van de Yoku batterij overeenkomen met die van een nieuwe accu met dezelfde specificaties. Het revisieproces omvat uitgebreide tests en metingen, waarbij alle belangrijke parameters van de accu worden gecontroleerd. Pas nadat de kwaliteit van de revisie is bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt. De Yoku accu is over het algemeen van goede kwaliteit, maar veelvoorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning en snel verlies van de capaciteit. Onze revisiediensten zijn gericht op het verhelpen van deze problemen, evenals het oplossen van display- en storing gerelateerde kwesties.

Specificaties

Geschikt voor

Matrabike, Sundvall, Trenergy, Vogue, van Cranenbroek

Typenummer

YK3610, YK3610ZCRL2

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

YK3610

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-yk-361-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku YK3610 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku YK3610 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku YK3610 36V

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Yoku accu, is de keus van een fiets accu revisie een hele goede. De E-bike accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een haperende accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden lader en regelelektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader.

Te verwachten actieradius van een Yoku accu revisie 36V/10Ah

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Yoku batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Yoku batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Hoe gaat het in zijn werk? Yoku accurevisie

Is de Yoku accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Klachten van de Yoku YK3610 fietsaccu

De Yoku accu is over het algemeen een goede fietsaccu. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de E-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een accupercentage van om en nabij de 40% tot 50%.