TranzX

TranzX BL-01 36V

Tranz-X JD-PST BL01tranzx batterijtranzx accu

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Oxford, Sachs, TranzX, Union, Victoria

Typenummer

ABB010C000336 (oud: AA504009449)

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

BL-01

Merk

TranzX

KWS product code

acc-nzx-bl-01-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

4 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting

standaard

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn TranzX BL-01 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw TranzX BL-01 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je TranzX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

TranzX BL-01 36V

Als je Tranz-X E-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Tranz-X E-bike accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Tranz-X batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende E-bike accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte E-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden batterijlader en BMS grondig nagekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een accureparatie of het repareren van de acculader.

Actieradius 10,05Ah Tranz-X fietsaccu revisie

Kiest u voor een Tranz-X fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wil hebben. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Tranz-X batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Tranz-X fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Tranz-X accu revisie

Is de Tranz-X batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een Tranz-X BL01 fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Tranz-X batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fietsaccu kan worden voorkomen.