Qwic

Qwic 33cm

Qwic accu 36V Revisieaccu qwic 36v 734 ah revisieqwic accuaccu qwic fietsQwic accu revisieAccu quic revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de Qwic E-bike accu niet meer naar behoren werkt is een Qwic accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Qwic accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de E-bike accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden lader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.

Specificaties

Geschikt voor

Qwic

Typenummer

BA00024, BA00025, BA00033, BA00034, BA00036

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Premium en Performance series (vanaf 2013)

Fabrikant code

240 / 375 / 400 / 470 Wh

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

33cm 36V

Merk

Qwic

KWS product code

acc-qwi-33c-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart + oranje

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 15 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3.8 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Qwic 33cm?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Qwic 33cm in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Qwic accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en service van mijn Qwic, helaas heb ik nog niet gefietst maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit in orde is. Mocht het anders zijn trek ik aan de bel.Lies Greeve
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Qwic 33cm

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Qwic accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Qwic fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Qwic accurevisie

Is de Qwic batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Qwic BA00037 batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom geven wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Qwic batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu voorkomen.