Yoku

Yoku epro 36V

Yoku Epro 36VYoku EproYoku 36Vyoku accurevisiefietsaccu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je niet tevreden bent met de actieradius van je Yoku fietsaccu, is een accu revisie de juiste keuze. Deze revisie methode lost de oorzaak van verminderde prestaties van de batterij op. Oude accu's kunnen weer uitstekend functioneren door het vervangen van de accucellen, waarbij hoogwaardige Li-Ion cellen worden gebruikt om tevens de actieradius te vergroten. Voordat de revisie plaatsvindt, worden alle accu's en laders grondig gecontroleerd om eventuele defecten op te sporen. De actieradius van de gereviseerde Yoku batterij zal vergelijkbaar zijn met een nieuwe accu met dezelfde specificaties. Onze revisies bieden ook de mogelijkheid om de capaciteit van de accu uit te breiden, waardoor de actieradius evenredig toeneemt. Onze werkwijze omvat grondige tests en diagnoses, het opladen en ontladen van de accu met behulp van meetapparatuur, en een verzendklaar maken van de gereviseerde accu. We bieden 24 maanden garantie op al onze werkzaamheden en materialen, en staan altijd klaar om eventuele problemen of vragen na deze periode op te lossen. Onze accu revisie is een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor versleten en defecte E-Bike accu's, inclusief mogelijkheden voor capaciteitsupgrades. We zorgen voor gratis verzending van de accu en lader, en ons specialistisch onderzoek voorkomt eventuele problemen na de reparatie.

Specificaties

Geschikt voor

Matrabike, Vogue, van Cranenbroek

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

epro

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-epr-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku epro 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku epro 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku epro 36V

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Yoku fietsaccu, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De Yoku batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden batterijlader en regelelektronica grondig bekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de acculader.

Actieradius van een Yoku batterij revisie

Kiest u voor een Yoku batterij revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Yoku batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Yoku accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Yoku accurevisie

Is de Yoku fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Garantie Yoku Epro fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom geven wij twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Yoku fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.