Veldia

Veldia Veria

veldia-accu-veria-36VVeldia 36V accu Veria

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Veldia

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

Veria 36V

Merk

Veldia

KWS product code

acc-vel-vel-ver-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Plus en min

Afmetingen

nvt

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

5 pins

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting

standaard

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Veldia Veria?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Veldia Veria in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Veldia accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Veldia Veria

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Samsung SDI fiets accu, is de keus van een E-bike accu revisie de juiste. De E-bike accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een 10Ah/360Wh Samsung SDI/veldia batterij revisie

De Samsung SDI accu heeft een nominaal voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 13.4Ah 482Wh of 16.7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Samsung SDI batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Samsung SDI fietsaccu revisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Samsung SDI/veldia accu revisie

Is de Samsung SDI batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Samsung SDI/veldia accu

De Samsung SDI batterij is over het algemeen een kwalitatief goede batterij. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege fietsaccu van om en nabij de 15% tot 30%.