Qwic

Qwic Smart-e 2/3/4 36V

Qwic Smart-E 234 36Vqwic smart ee bike qwicqwic smart e 4qwicqwic smart e 2

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Indien uw Qwic Smart-e fiets accu niet meer functioneert is een Qwic Smart-e accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De E-bike accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Qwic

Typenummer

Smart-E 2/3/4 vanaf 2010

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

288 / 360 Wh

Fabrikant code

Smart-E2, Smart-E3, Smart-E4

Originele capaciteit

8 Ah

Productnaam

smart-e 2/3/4 36V

Merk

Qwic

KWS product code

acc-qwi-sma-234-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Oranje / Wit

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

4 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Qwic Smart-e 2/3/4 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Qwic Smart-e 2/3/4 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Qwic accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Qwic smart-e 2/3/4 36V

Kiest u voor een Qwic Smart-e accu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Qwic Smart-e batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Qwic Smart-e batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Qwic Smart-e accurevisie

Is de Qwic Smart-e fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Qwic Smart-e batterij revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom verlenen wij 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Qwic Smart-e batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.