La souris

La souris M601 60V

lithium accu 60vscooter accuLa Souris M601 60V60v accuaccu voor scooteraccu scooter

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de La Souris scooter accu niet meer naar behoren functioneert is een La Souris accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De La Souris scooteraccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude scooteraccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de scooteraccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

ESCOO

Typenummer

MS-16LTR-20C-M601

Nominale spanning accu

60 V

Originele capaciteit

20 Ah

Productnaam

M601

Merk

La souris

KWS product code

acc-sou-601-acc-60v

Maximale spanning lader

60 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

20.3 Ah, 29 Ah

Bevestiging

Inbouw

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting

Standaard

Technologie

Niet bekend

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn La souris M601 60V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw La souris M601 60V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je La souris accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

La souris M601 60V

Kiest u voor een La Souris batterij revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven scooteraccuspecificaties, de actieradius van de La Souris accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de La Souris scooter accurevisie de mogelijkheid biedt om de scooter accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de La Souris accurevisie

Is de La Souris accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde scooteraccu verzendklaar gemaakt.

Vaker voorkomende problemen van de La Souris scooter accu

Naarmate de scooteraccu ouder wordt dan kan het zijn dat de La Souris scooter accu problemen krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten is o.a. de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen scooter accu niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt u er tegen aan lopen dat de accu  er tijdens een tocht mee stopt bij een accupercentage van rond de 25 tot 50%.