Sparta

Sparta e-motion C4 & C5 36V

E-motion accu C4 en C5 accu sparta e motionE-motion C4 & C5 36Vsparta e motion accusparta e motion acc revisiesparta e motion c4 accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Zodra je E-motion (29111017 (zilver), 29111117 (zwart)) fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een E-motion fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De E-motion fietsaccu revisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Doordat een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze controle worden acculader en elektronica grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de batterijlader.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Batavus, E-motion, Koga

Typenummer

29111117, 29111017

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

8715957377304 (zilver) / 8715957378622 (zwart)

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

e-motion C4 & C5 36V

Merk

Sparta

KWS product code

acc-spa-mot-c45-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

4.1 kg

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Sparta e-motion C4 & C5 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Sparta e-motion C4 & C5 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Sparta accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Zeer tevreden over KWS seuren, klantvriendelijk, servicegericht en snel.Hennie Bleij
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Sparta e-motion C4 & C5 36V

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de E-motion accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de E-motion fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het revisieproces van een E-motion accurevisie

Is de E-motion batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak daarvan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een E-motion C4 en C5 fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of wanneer vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw E-motion fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde accu voorkomen.