Remove

Remove Q v2 (kettingkast) 36V

Niet beschikbaar

Remove Q V2 (kettingkast) RevisieRemove Q V2 Revisieaccu 36v 9ah remove q v2 kettingkastaccu 36v 9ah remove q v2Remove V2 kettingkast revisieRemove Q V2

Type

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Remove Q V2 e-bike accu, is de gedachte aan een e-bike accu revisie de juiste. De fiets accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het soms mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een slechte fietsaccu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze check worden batterijlader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.

Specificaties

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

Q v2 (kettingkast) 36V

Merk

Remove

KWS product code

acc-rem-qv2-ket-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Wit

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Kettingkast

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Remove Q v2 (kettingkast) 36V

Actieradius en de invloed Remove Q V2 accu revisie

Kiest u voor een Remove Q V2 fiets accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Remove Q V2 fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Remove Q V2 fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Remove Q V2 accurevisie

Is de Remove Q V2 kettingkast batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Veelvoorkomende problemen van de Remove Q V2 fietsaccu

Naarmate de fietsaccu slijtage vertoond dan kan het zijn dat de Remove Q V2 fiets accu kuren krijgt. Een van de meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een fietstocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van rond de 25 to 50%.