Flyer

Flyer next generation 36V

flyer next generation 36Vfiets accu flyer 36vpanasonic next generationflyer accuflyer e bike accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Next Generation Accu verkocht onder merknamen van Panasonic,Flyer, Kettler en KTM geleverd met verschillende typenummers: NKY466B2, NKY467B2, NKY502B2, NKY503B2, NKY546B2

Als je E-Bike accu niet meer naar behoren werkt is een accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van het probleem. Deaccu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een haperende accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voordat de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden lader en regelelektronica grondig onderzocht, zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

Derby cycle, FIT E-Bike System Integration, Flyer, KTM, Panasonic, Puch

Typenummer

NKY466B2, NKY548B2

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

15 Ah

Productnaam

next generation 36V

Merk

Flyer

KWS product code

acc-fly-nex-gen-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

10.3 × 11.2 × 28.5

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

11.6 Ah, 14 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

4.4 kg

Type oplader aansluiting

Flyer

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Flyer next generation 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Flyer next generation 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Flyer accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Heb al veel ervaring met KWS. Leveren steeds perfect werk. Zeer goed bedrijf met gemotiveerde medewerkersRobert Dederen
Revisie perfect uitgevoerd. Onze klant tevredenRobert Dederen
Communicatie was duidelijk, reparatie goed uitgevoerd de klacht blijft wegH Gase
Jos Nicolai
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens

Batterijverificatiefout E3 Storing Flyer

Indien de panasonic accu een E3 foutcode geeft kunnen wij deze in veel gevallen ook herstellen. De Flyer Error 3 Of Flyer Error e3 storing is in veel gevallen te repareren. Geef dit ook meteen aan bij de bestelling. Een Panasonic E3 storing geeft vaak problemen met het opladen van de batterij. Deze e3 foutcode geeft een probleem in het accupakket aan.

Actieradius en de invloed van de revisie:

Nadat de accurevisie is afgerond, bij identiek gebleven accuspecificaties, zal de actieradius van de Flyer accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Flyer accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu evenredig toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze tijdens de Flyer Deluxe accurevisie:

Is de fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen, terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de tests de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor de accurevisie:

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor je klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accurevisie is er op gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Onze service begint al bij de kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de

acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fietsaccu worden voorkomen.