Protanium

Protanium 26.6V

Protanium accu 26,6Vprotanium accu babboeaccu protaniumProtanium accu 26,6 revisieProtanium accu revisieRevisie protanium accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat deProtanium batterij niet meer naar behoren functioneert is een Protanium e-bike accurevisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit op te waarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden lader en BMS grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

Babboe, Batavus, Hercules, Protanium

Nominale spanning accu

26.6 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

26,6

Merk

Protanium

KWS product code

acc-tan-acc-26v-26.6v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

2 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Protanium 26.6V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Protanium 26.6V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Protanium accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Protanium 26.6V

De Protanium batterij heeft een nominaal voltage van 24V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 14,5Ah 365Wh of 16,7Ah 420Wh Wattuur. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Protanium fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Protanium batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccu-capaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het proces van de Protanium accu revisie

Is de Protanium batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Protanium fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, hierom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Protanium fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde accu oplossen.