Batavus

Sparta batavus e-motion B400 - 36V

SpartaBatavus E-Motion 36V B-300B-400 2sparta batavussparta batavus 36VSparta Batavus E-motionSpart Batavus E-motion 36VSparta Batavus 36V e-motion

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Refurbished accu's op dit moment niet leverbaar. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer wij weer refurbished accu's van dit type kunnen leveren.

Bij revisie en refurbished accu's zal de laadpoort van de accu worden omgebouwd. Omdat de oude lader niet meer gebruikt kan worden, wordt er een nieuwe lader meegeleverd. De nieuwe lader zit in de prijs van de revisie inbegrepen. In sommige gevallen zal de indicator van de accu ook vervangen worden.

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Sparta/Batavus (29111337 / 29111338 of 41122066 / P094685) E-bike accu, is de keus van een fietsaccu revisie de juiste. De fiets accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een slechte E-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden acculader en regelelektronica grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een accu-reparatie of het vervangen van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Batavus, Sparta

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11.6 Ah

Productnaam

e-motion B400 - 36V

Merk

Batavus

KWS product code

acc-bat-bat-emo-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Sparta batavus e-motion B400 - 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Sparta batavus e-motion B400 - 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Batavus accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Ze leveren wat ze beloven. In mijn geval de revisie en upgrade van een sparta accu.Je krijgt je accu terug met een andere laadpoort en bijpassende lader.Het geheel ( de accu en niewe lader) zien en voelen perfect en netjes afgewerkt.Kort accu op fiets getest maar werkt prima.Langere termijn indruk moet nog komen maar ik heb er wel vertrouwen in.Van verzenden voor revisie tot terug bezorgd duurde ongeveer 2 1/2 week.Accu is voor zoon thuis/school ca 35 km per dag.Voor mij een aanrader.Wiel Teeuwen
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Sparta batavus e-motion B400 - 11.6Ah - 36V

Actieradius van een 10Ah/360Wh Sparta/Batavus fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Sparta/Batavus batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Sparta/Batavus batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Sparta/Batavus accu revisie

Is de Sparta/Batavus accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Klachten van de Sparta/Batavus E-motion B300-B400 accu

Naarmate de fietsaccu slijt dan kan het zijn dat de Sparta/Batavus batterij problemen krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets het tijdens een E-biketocht opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van rond de 50%.