Aldi

Aldi volta 1 24V

Aldi volta-1 24V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Volta 1 accu revisie biedt een kostenefficiënte en duurzame oplossing voor fietsers met een niet-functionerende Volta 1 accu. Door de accucellen te vervangen, kunnen versleten en oude Volta 1 accu's weer optimaal presteren. Onze grondige diagnose identificeert en verhelpt mogelijke defecten in de acculader en elektronica. Na de revisie bereikt de accu weer zijn oorspronkelijke actieradius, met de mogelijkheid om de accucapaciteit uit te breiden. Met 24 maanden garantie en upgrade-opties streven we naar klanttevredenheid. Profiteer van gratis verzending en specialistisch onderzoek om verborgen problemen te ontdekken en de gereviseerde fietsaccu te beschermen.

Specificaties

Geschikt voor

Aldi, Volta

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

volta 1

Merk

Aldi

KWS product code

acc-ald-vol-001-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 20 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Aldi volta 1 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Aldi volta 1 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Aldi accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Aldi volta 1 24V

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Aldi/Volta E-bike accu, is de keus van een e-bike accu revisie een hele goede. De batterij revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Daar een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden batterijlader en regelelektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de acculader.

Actieradius van een Aldi/Volta fietsaccu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Aldi/Volta accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Aldi/Volta batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze tijdens de Aldi/Volta accurevisie

Is de Aldi/Volta batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid doorgemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht om symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Garantie Aldi/Volta fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Aldi/Volta batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.