Yoku

Yoku YK2410 24V

Yoku YK2410 24V24v accuyoku accuaccu 24 volt24v batterijaccu 24v

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je niet tevreden bent met de actieradius van je Yoku fietsaccu, biedt een fietsaccu revisie de ideale oplossing. Door de fietsaccucellen te vervangen en hoogwaardige Li-Ion accucellen te plaatsen, kan de oude accu weer op volle prestaties functioneren en zelfs een grotere actieradius mogelijk maken. Voordat de revisie plaatsvindt, worden zowel de accu als de lader grondig gecontroleerd om eventuele problemen te detecteren en te verhelpen. Dit zorgt niet alleen voor kostenbesparingen, maar ook voor een betrouwbaardere accu. Na de revisie zal de actieradius van de Yoku accu overeenkomen met die van een nieuwe accu met vergelijkbare specificaties. Bij onze service staat kwaliteit en veiligheid voorop, met 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en materialen. We streven ernaar om duurzame en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor versleten en defecte E-Bike accu's, inclusief mogelijkheden voor capaciteitsupgrades. Onze expertise en zorgvuldige testprocedures zorgen ervoor dat je een gereviseerde accu van hoge kwaliteit ontvangt.

Na de revisie zal de actieradius van de Yoku accu weer overeenkomen met die van een nieuwe accu met dezelfde specificaties. De Yoku batterijrevisie biedt ook de mogelijkheid om de accucapaciteit uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Tijdens het revisieproces worden alle belangrijke parameters van de accu zorgvuldig gecontroleerd met speciale meet- en testapparatuur.

Bij ons staat kwaliteit en veiligheid voorop, daarom bieden we 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en materialen. We streven ernaar om duurzame en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor versleten en defecte E-Bike accu's. Bovendien kunnen we je Yoku fietsaccu upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service omvat gratis verzending van de batterij, inclusief de acculader. Het specialistische onderzoek van de accu helpt verborgen gebreken te ontdekken en voorkomt mogelijke problemen na de reparatie. We staan altijd klaar om je te ondersteunen, zelfs na de garantieperiode.

Specificaties

Geschikt voor

Matrabike, Sundvall, Trenergy, Vogue, van Cranenbroek

Typenummer

YK2410ZELR2, YK2410ZELR1, YK2410ZFFR1

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

YK2410

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-yk-241-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku YK2410 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku YK2410 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku YK2410 24V

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Yoku fiets accu, is de gedachte aan een fietsaccu revisie de juiste. De Yoku E-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Daar een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden lader en elektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de acculader.

Actieradius en de invloed Yoku batterij revisie

De Yoku fietsaccu heeft een voltage van 24V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Yoku batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Yoku batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze tijdens de Yoku accurevisie

Is de Yoku batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Yoku fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom geven wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Yoku fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu voorkomen.