Stromer

Stromer ST1 36V

stromer st1 accuaccu stromer st2stromer accu revisieStromer Accu ST1 36v Reviseren-11,6Ah 418Whstromer accuAccu stromer revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Revisie is uitsluitend mogelijk met de bestaande elektronica. Indien de elektronica niet meer werkt zal revisie niet mogelijk zijn.

Als je Stromer fietsaccu niet meer werkt is een Stromer fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De Stromer E-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Typenummer

BO630, B0369, B0522, ST1005AC

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

ST1 36V

Merk

Stromer

KWS product code

acc-str-st1-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Paars / Blauw / Goud

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

4 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3.3 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Stromer ST1 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Stromer ST1 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Stromer accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Op goeie sterkte terug gekregen. Mijn fiets heeft zijn kracht terugWim Dervaux
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Stromer ST1 36V

Kiest u voor een Stromer fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Stromer fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Stromer batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het revisieproces van een Stromer accurevisie

Is de Stromer fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en hun oorzaak te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Stromer ST1 accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Stromer batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.