Saxonette

Saxonette touring 36V

Saxonette aluminium 36VSaxonette aluminiumakku saxonette 36vSaxonette aluminium accuSaxonette accusaxonette

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Saxonette Comfort batterij, is de keus van een accu revisie een hele goede. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard. Oorspronkelijk verkocht door Brittijn en tegenwoordig door Ebike4all. Deze accu van Saxonette is verkrijgbaar in de lijn Comfort en Comfort S.

Specificaties

Geschikt voor

E-bike 4all, Eco Traveller, Sachs

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

9 Ah

Productnaam

touring 36V

Merk

Saxonette

KWS product code

acc-sax-tou-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting

Standaard

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Saxonette touring 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Saxonette touring 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Saxonette accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Saxonette touring 36V

Wat u kunt verwachten van een 10Ah/360Wh Saxonette fiets accu revisie

Kiest u voor een accu Saxonette revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Saxonenette batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Saxonette accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Saxonette accurevisie

Is de Saxonette fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een Saxonette fietsaccu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Saxonette batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.