Promovec

Promovec downtube 36V

---------------------

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de Promovec Downtube E-bike accu niet meer naar behoren werkt is een Promovec Downtube E-bike accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Promovec Downtube batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.Capaciteit originele accu in Ah 4,5 / 5,8 / 8,7 / 10,2 AhCapaciteit originele accu in Wh 162 / 209 / 313 / 367 Wh

50343, 50343-BL-CH, 50350, 50350-BL, 50347, 50347-BL, 50595

Specificaties

Typenummer

50757-BL

Nominale spanning accu

36 V

Fabrikant code

50343, 50347, 50595

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

downtube

Merk

Promovec

KWS product code

acc-pro-dow-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Promovec downtube 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Promovec downtube 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Promovec accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Promovec downtube 36V

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Promovec Downtube fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Promovec Downtube fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze tijdens de Promovec Downtube accurevisie

Is de Promovec Downtube fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Klachten van de Promovec Downtube fiets accu

Naarmate de fietsaccu ouder wordt dan kan het zijn dat de Promovec Downtube fiets accu klachten krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een E-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen accu onhaalbaar blijkt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem dat niet goed te herleiden is. Ook kunt u er tegen aan lopen dat de E-bike er tijdens een toertocht opeens stopt of capituleert bij een lege fietsaccu van rond de 50%.