Peper

Peper JEVE 36V

Peper accu JEVE 36V 10Ah Revisiepeper accupeper e bike accupeper fietsen accuaccu peper fietsenPeper accu JEVE revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Peper E-bike accu, is de gedachte aan een fietsaccu revisie een hele goede. De Peper accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden batterijlader en BMS grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

Vogue

Typenummer

JEVE VP3610ITCPABG

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

JEVE 36V

Merk

Peper

KWS product code

acc-pep-jev-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Peper JEVE 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Peper JEVE 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Peper accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Peper JEVE 36V

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Peper fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Peper accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Peper accurevisie

Is de Peper batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose van de Peper JEVE is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Peper JEVE fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of als er vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Peper fietsaccu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde batterij voorkomen.