Haosite

Haosite 61,2V

accu voor scooterrevisieHaosite 63V 20Ah 190115-0704scooter accuaccu scooteraccu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Haosite accu, is de gedachte aan een accu revisie een hele goede. De Haosite scooter accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten scooteraccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de scooter accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

GTS, Haosite

Typenummer

190115-0704

Nominale spanning accu

61.2 V

Originele capaciteit

20 Ah

Productnaam

61,2V

Merk

Haosite

KWS product code

acc-hao-acc-61v-61.2v

Maximale spanning lader

61.2 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

20 Ah, 26.8 Ah

Bevestiging

Inbouw

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Haosite 61,2V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Haosite 61,2V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Haosite accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Haosite 61,2V 61.2V

Kiest u voor een Haosite batterij revisie? Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Haosite scooteraccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Haosite batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een Haosite accurevisie:

Is de Haosite scooteraccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig doorgemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een Haosite scooter accu revisie:

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze scooteraccu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Haosite batterij te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor kunnen eventuele defecten aan de net gereviseerde batterij voorkomen worden.