E.move

E.move 171541 36V

emove 1emove 2emove 3emove 4emove 5emove 6

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je E.move fiets accu niet meer naar behoren functioneert is een E.move batterij revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De E.move fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

BMZ, E.move

Typenummer

17454-3, 17454-2, 17454-1

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

12.4 Ah

Productnaam

171541 36V

Merk

E.move

KWS product code

acc-mov-171-541-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Wit

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn E.move 171541 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw E.move 171541 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je E.move accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

E.move 171541 36V

De E.move accu heeft een spanning van 36V en, afhankelijk van uw keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van 10Ah 418Wh of 13.4Ah 482Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de E.move batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de E.move fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? E.move accurevisie

Is de E.move fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak daarvan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Garantie E.move 171541 accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw E.move fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.