Emco

Emco novi eco 48V

emco elektrische scooteraccu scooteremco scooterscooter accuEmco Novi Eco accu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Emco E-scooter accu, is de gedachte aan een E-scooter accu revisie een hele goede. De Scooter accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude en versleten Scooter accu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Emco

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

28 Ah

Productnaam

novi eco

Merk

Emco

KWS product code

acc-emc-nov-eco-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Groen

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

20.1 Ah, 23.5 Ah

Bevestiging

Inbouw

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Niet bekend

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Emco novi eco 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Emco novi eco 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Emco accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Emco novi eco 48V

Kiest u voor een Emco Scooter accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Emco Scooter accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Emco accurevisie de mogelijkheid biedt om de Scooter accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de Scooter accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te Scooter en afstand.

Hoe werkt het? Een Emco accurevisie

Is de Emco accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak daarvan te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde Scooter accu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Emco accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, daarom geven wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of als vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze Scooter accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Emco batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de Scooter accu met inbegrip van de Scooter acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de Scooter accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu oplossen voorkomen.