Azorbike

Azorbike 24V

Azor Bike Accu 24V Revisieazor accuAzor Bike Accu 24VAzor Bike Accuazor fiets accuazor fiets accu 24v

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Azorbike

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

24V

Merk

Azorbike

KWS product code

acc-azo-acc-24v-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

XLR3

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Azorbike 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Azorbike 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Azorbike accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Azorbike 24v

Als u niet tevreden bent met de prestaties van uw Azorbike 24V fietsaccu, is een accu revisie bij KWS Seuren een uitstekende oplossing. Tijdens de revisie wordt de verloren capaciteit van de accu hersteld door de versleten accucellen te vervangen. Met behulp van hoogwaardige Li-Ion accucellen is het ook mogelijk om de capaciteit van de accu te vergroten. Voordat de revisie plaatsvindt, worden alle fietsaccu's, inclusief de acculader, grondig gecontroleerd om eventuele storingen op te sporen en te verhelpen. Soms kan een kleine reparatie of het vervangen van de acculader voldoende zijn, waardoor revisiekosten worden bespaard.

Azorbike accu revisie

Bij een Azorbike 24V accu revisie bij KWS Seuren heeft u verschillende capaciteitsopties om uit te kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Na de revisie zal de actieradius van de Azorbike fietsaccu, met behoud van dezelfde specificaties, het niveau van een nieuwe accu bereiken. Als u ervoor kiest om de batterijcapaciteit uit te breiden, zal de actieradius evenredig toenemen. Een verdubbeling van de capaciteit betekent een verdubbeling van de fietsafstand die u kunt afleggen.

Revisie Azorbike accu

Tijdens het revisieproces van de Azorbike accu wordt de accu zorgvuldig geanalyseerd om de oorzaak van het probleem te achterhalen. De diagnose richt zich op het identificeren en verhelpen van symptomen en de onderliggende oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen veroorzaakt worden door een defecte acculader, BMS of regelelektronica in de accu. Na voltooiing van de werkzaamheden wordt de gereviseerde accu grondig getest door deze opnieuw op te laden en te ontladen, terwijl belangrijke parameters met speciale meet- en testapparatuur worden gecontroleerd. Pas nadat alle resultaten de hoge kwaliteit van de reparaties bevestigen, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Problemen met een Azorbike accu

Veelvoorkomende problemen met de Azorbike accu zijn onder andere verminderde trapondersteuning tijdens het fietsen en een snelle afname van de capaciteit. Dit betekent dat de beloofde actieradius niet behaald kan worden met een volledig opgeladen accu. Het gebruik van het display en de weergave ervan is niet altijd eenvoudig en logisch voor iedereen. Soms geeft het display een probleem aan dat moeilijk te identificeren is. Ook kan het voorkomen dat de fiets tijdens het fietsen plotseling stopt of uitvalt wanneer het accupercentage rond de 40% tot 50% ligt.