Yoku

Yoku YK3613 36V

Yoku YK3613 36Vyoku accufiets accu 36v36 volt accu36 volt accu fiets36v accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Een Yoku fietsaccu revisie biedt een voordelige oplossing wanneer de accu niet meer functioneert. Door het vernieuwen van de accucellen kunnen oude en versleten fietsaccu's weer tot ongekende prestaties worden gebracht en verloren gegane accucapaciteit worden hersteld. Capaciteitsverlies, vaak veroorzaakt door normale slijtage van de accucellen, kan met het vernieuwen van de batterijen effectief en kostenefficiënt worden verholpen. Daarnaast worden eventuele defecten in de regelelektronica of acculader vóór de revisie ontdekt en opgelost, waardoor het vervangen van de accucellen vaak kan worden vermeden, wat zorgt voor extra kostenbesparing. Met een Yoku batterij revisie kunt u ook de capaciteit en actieradius van de fietsaccu naar wens aanpassen, waardoor u een aanzienlijk langere afstand kunt fietsen. Het revisieproces omvat een grondige meting, diagnose en test van de accu, waarbij alle belangrijke parameters worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Over het algemeen staat de Yoku fietsaccu bekend als betrouwbaar, maar er kunnen problemen optreden, zoals afname van trapondersteuning en vermogensverlies. Onze revisiediensten zijn gericht op het verhelpen van deze problemen, zodat u weer volop kunt genieten van uw elektrische fietservaring.

Specificaties

Geschikt voor

Fongers, Leader fox, Matrabike, Vogue, van Cranenbroek

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Induktora

Fabrikant code

13Ah - WB3613ZEOR6 14,5Ah - WB3615ZEOR2 17Ah - WB3617ZEOR1

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

YK3613

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-yk-3613-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku YK3613 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku YK3613 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku YK3613 36V

In het geval dat de Yoku fietsaccu niet meer functioneert is een Yoku fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, én voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius Yoku fiets accu revisie

Kiest u voor een Yoku batterij revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wil. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccu specificaties, de actieradius van de Yoku fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Yoku accu revisie de mogelijkheid biedt om de fiets accu capaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Yoku accu revisie

Is de Yoku batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Problemen van de Yoku fietsaccu

De Yoku fiets accu is over het algemeen een hele goede fiets accu. De meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een E-bike tocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem dat niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een E-bike tocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van rond de 30% tot 40%