Yamaha

Yamaha RDT 11,6Ah 36V

Niet beschikbaar

Yamaha RDT 36V

Type

Omschrijving

Als fietsen je grootste hobby is en je te maken hebt met een kapotte of versleten Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu, wil je dit probleem snel en milieuvriendelijk oplossen. Bij KWS Seuren bieden we accu revisie en refurbished fietsaccu's als mogelijke oplossingen aan, maar soms is het niet mogelijk om de accu te herstellen. In dat geval hebben we ook nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu's beschikbaar. We geven je de keuze tussen originele Yamaha accu's en compatibele accu's die een goede kwaliteit hebben en bewezen hebben betrouwbaar te zijn. We respecteren jouw persoonlijke voorkeur bij het maken van de keuze. Het is belangrijk om bij het aanschaffen van een vervangende accu te letten op de accuspanning en de accucapaciteit om ervoor te zorgen dat de nieuwe accu compatibel is met je Yamaha RDT e-bike. De juiste fysieke uitvoering en laadaansluiting zijn ook belangrijk om een goede pasvorm en functionaliteit te garanderen. Als je je bestaande Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu bij ons ter reparatie hebt aangeboden en we kunnen niet herstellen, kunnen we mogelijke oorzaken in de fiets of lader identificeren om toekomstige schade aan de nieuwe accu te voorkomen. We hebben vakkennis en expertise om ervoor te zorgen dat je nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah accu optimaal functioneert en lang meegaat.

Specificaties

Geschikt voor

Batavus, Yamaha

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11.6 Ah

Productnaam

RDT 11,6Ah 36V

Merk

Yamaha

KWS product code

acc-yam-rdt-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yamaha RDT 11,6Ah 36V

Als fietsen je grootste hobby is en je te maken hebt met een kapotte of versleten Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu, wil je dit probleem snel en milieuvriendelijk oplossen. Bij KWS Seuren begrijpen we je behoefte aan een duurzame oplossing en bieden we verschillende opties aan, waaronder accu revisie en refurbished fietsaccu's.

Accu revisie en refurbished fietsaccu's zijn dagelijkse praktijk bij KWS Seuren. We hebben echter gemerkt dat niet alle accu's geschikt zijn voor revisie. Sommige "smart" fietsaccu's zijn niet te herstellen, en bepaalde fabrikanten hebben beschermende software in hun accu's ingebouwd, wat revisie bemoeilijkt. Daarnaast zijn er ook fietsaccu's waarvan het binnenwerk volledig is ingegoten in kunststof, waardoor herstel niet mogelijk is. In deze gevallen bieden we nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah fietsaccu's aan als alternatieve oplossing.

Bij KWS Seuren geven we je graag de vrijheid om te kiezen tussen originele Yamaha accu's en compatibele accu's. Onze praktijkervaring met fietsaccu's uit Nederland, België en Duitsland stelt ons in staat een deskundige keuze te maken en alleen compatibele accu's aan te bieden die een bewezen goede kwaliteit hebben. Of je nu kiest voor origineel omdat je merkloyaliteit hebt of omdat je de fabrikant wilt steunen, de keuze is aan jou. We willen dat je tevreden bent met je keuze en kunnen je een gedegen advies geven, ongeacht of je voor een originele of compatibele accu kiest. Bij KWS Seuren kun je er altijd op vertrouwen dat de door ons aangeboden originele accu's ook echt origineel zijn.

Bij het aanschaffen van een vervangende of extra fietsaccu is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst moet de nieuwe accu dezelfde accuspanning hebben als de originele accu om ervoor te zorgen dat andere onderdelen van je e-bike niet beschadigd raken. Daarnaast is de accucapaciteit een belangrijke factor, en we bieden vaak verschillende waardes aan om aan jouw behoeften te voldoen. De accucapaciteit heeft geen negatieve invloed op de werking en systemen van je fiets, maar beïnvloedt uitsluitend de actieradius. Het effect van een verhoging van de accucapaciteit is eenvoudig te berekenen: 50% meer capaciteit betekent een 50% grotere actieradius. Naast de technische specificaties is het ook essentieel om te letten op de fysieke uitvoering van de accu, zodat deze goed past bij je fiets en de juiste laadaansluiting heeft.

Bij KWS Seuren streven we ernaar om mogelijke gevolgschade aan je nieuwe Yamaha RDT 11.6Ah accu te voorkomen.