Kemp starley

Kemp starley 24V

Kemp starley 24Vkemp starley accu 24vaccu 324Vkemp starley elektrische fiets accuaccu voor kemp starleykemp starley 24v accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je Kemp Starley fiets accu niet meer naar behoren functioneert is een Kemp Starley E-bike accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden acculader en regelelektronica grondig onderzocht zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de lader.

Specificaties

Geschikt voor

Kemp starley

Typenummer

GX-L024010-H3C

Nominale spanning accu

24 V

Fabrikant code

85155

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

24V

Merk

Kemp starley

KWS product code

acc-kem-acc-24v-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

RCA

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Kemp starley 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Kemp starley 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Kemp starley accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Kemp starley 24V

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Kemp Starley fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Kemp Starley fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Kemp Starley accurevisie

Is de Kemp Starley accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaken te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Kemp Starley accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Kemp Starley batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.