Gazelle

Gazelle easy glider klein 24V

Gazelle easy glider klein 24V accu revisieGazelle easy glider klein 24V accu reviserenGazelle easy glider klein 24V accu resetGazelle easy glider klein 24V accu resetten

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Let op!
Er bestaan van dit type accu 2 verschillende maten. Een grote en een kleine versie. Bekijk de afmetingen goed voordat u een bestelling plaatst.

Dit betreft een kleine accu met de volgende afmetingen:
Hoogte 22.5cm x Breedte: 8.5cm x Diepte: 10 cm


Omschrijving:
Zodra je Gazelle fiets accu niet meer functioneert is een Gazelle accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Gazelleaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Gazelle, Puch

Typenummer

NKY203B02, NKY233B02, NKY234B02, NKY362B2

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

easy glider klein 24V

Merk

Gazelle

KWS product code

acc-gaz-eas-gli-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Hoogte 22.5cm x Breedte: 8.5cm x Diepte: 10 cm

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

2 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Gazelle easy glider klein 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Gazelle easy glider klein 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Gazelle accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Na een teleurstellende reactie van de originele Gazelle dealer in onze stad, welke ons liet weten dat hij alleen originele Gazelle onderdelen (accu) te behandelen en nu niets voor ons konden doen. Bij KWS Seuren zijn wij vriendelijk ontvangen. Zij hebben ons perfect geholpen en de fiets is weer top. Wat een fijn bedrijf en wat een aardige mensen !W.J. van Kersen
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Gazelle easy glider 24V

De Gazelle fietsaccu heeft een nominale spanning van 24V en, al naar gelang uw keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 13.4Ah 340Wh of 16.7Ah 420Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Gazelle fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Gazelle fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Gazelle accurevisie

Is de Gazelle fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Veelvoorkomende problemen van de Gazelle Easy Glider accu

Naarmate de fiets accu ouder wordt kan het zijn dat de Gazelle accu klachten krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fiets accu niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt u er tegen aan lopen dat de E-bike er tijdens een E-biketocht mee ophoudt of stopt bij een percentage van om en nabij de 40%.