Cortina

Cortina ecomo 36V

Cortina ecomo 36V accu revisieCortina ecomo 36V accu reviserenCortina ecomo 36V accu reparatieCortina ecomo 36V accu reparerenCortina ecomo 36V accu resetCortina ecomo 36V accu resetten

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Let op. Verschillende types
Van deze accu bestaan er 2 varianten. De 24V en de 36V.

De 36V accu is te herkennen aan de laadindicator aan de bovenzijde van de accu. De 24V accu heeft dit niet.

Omschrijving:
Zodra je Ecomo accu niet meer werkt is een Ecomo fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Ecomo accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Cortina

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

CEACCUXL,95.3.39-312

Fabrikant code

CEACCUXL

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

ecomo 36V

Merk

Cortina

KWS product code

acc-cor-eco-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

3 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

2.7 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Cortina ecomo 36V ?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Cortina ecomo 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Cortina accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Actieradius van een 10Ah/360Wh Cortina fiets accu revisie

Kiest u voor een Cortina fietsaccu revisie, dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Cortina fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Cortina batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het revisieproces van een Cortina accu revisie

Is de Cortina accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Problemen van de Cortina batterij

De Cortina accu is over het algemeen een kwalitatief goede accu. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen batterij niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt u er tegen aan lopen dat de fiets tijdens een E-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van om en nabij de 40%.